Over mij

Mijn foto
Make-up artist sinds 1983 voor film, tv, fotografie en (theater)shows. Eigenaresse visagie en grime school.

zondag 15 januari 2012

Nieuwe locatie is in bedrijf!

 De nieuwe locatie van Hilde Schuemie professional make-up & school

Na drie weken non stop bezig geweest te zijn met verhuizen is mijn nieuwe locatie in bedrijf! Leerlingen en klanten hebben allemaal erg enthousiast gereageerd op het nieuwe pand. Na drie weken selecteren wat mee ging en wat niet, schilderen, inpakken, verhuizen, uitpakken, inruimen, schoonmaken en alles wat er bij zo'n verhuizing komt kijken kan ik nu genieten. Ik voel me 100 x meer thuis in dit pand dan in mijn vorige pand ook al is het kleiner. De ruimte ademt rust uit.



Zonder de hulp van leerlingen, de vorige huurder, vrienden en familie had ik deze klus nooit zo snel kunnen klaren, dus ik ga nog iets leuks organiseren als een welgemeend bedankje!









In mei dit jaar bestaat de school 10 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Dat wordt dus een dubbel feestje, house warming en het 10 jarig bestaan van Hilde Schuemie professional make-up & school.








Nieuw is ook de massage corner. Omdat ik geloof dat schoonheid  óók van binnenuit komt is dit een mooie aanvulling op visagie. De massages die momenteel gegeven worden zijn de klassiek/holistische massage voor algehele ontspanning en de reflexzone gezichtsmassage voor ontspanning en verbetering van de huid. De hoofdhuid, nek, schouders, decolleté, armen en handen horen ook bij de gezichtsmassage.Je ziet en voelt meteen resultaat!Voor beide massages kan gekozen worden voor een uitgebreide of een kortere sessie.
Massage